Fearne Cotton

Vanochtend, toen ik op mijn roze fiets richting stageplek reed, leek het wel lente! De eerste zonnestralen lieten zich zien, en dat had meteen een impact op mijn humeur. Eindelijk eens een ochtend zonder kroeshaar omwille van de regenbuien of verkleumde handen door het vriesweer. Maar mijn blijdschap sloeg al snel om in een lichte paniekaanval. Want bij een nieuw seizoen hoort ook een nieuwe garderobe. Do I hear shopping-time? Mijn Spring shopping spree moet nog even wachten wegens te weinig tijd (en geld), maar hieronder alvast één van mijn inspiratie-bronnen: the lovely Fearne Cotton, een überbritse en fashionable radio- en tv-presentatrice.

Check zeker haar docuserie Fearne and… waarin ze elke aflevering een nieuwe celeb volgt. Mijn favorieten? De episode met Paris Hilton (veel slimmer dan ze eruit ziet), Peaches Geldof (awkward.) en Mischa Barton (mogelijks nog meer awkward!).