Swapping

Eindelijk ook in eigen land: Swapping! Don’t worry, dit heeft niets te maken met vormen van partnerruil! Wat is het dan wel? Tijdens een Swapping-avond breng je jouw miskopen mee en mag je deze volledig gratis inruilen voor de kledingstukken van de andere aanwezigen. Van modieuze recyclage gesproken! Jouw kledingstukken worden door het deskundige oog van een styliste beoordeeld: hoe hoger het want-gehalte van het stuk, des te meer Swap Points je ervoor krijgt. Die points kan jij dan weer inruilen voor nieuwe kledingstukken, schoenen of accessoires!

Elk seizoen is er een Swapping Week waarbij het Swapping.be-team langsgaat in zes verschillende steden. Wil je weten waar en wanneer je op post moet staan? Bekijk de agenda op www.swapping.be. Deze avonden zijn invitation only. Wil jij er toch bij zijn? Overtuig dan het Swapping-team via ask@swappig.be.

De eerste Swapping-avond vindt plaats op 1 april op een secret location in Antwerpen. Ik zie je daar! Because one girl’s trash is another girl’s treasure.

Meer weten? Bezoek www.swapping.be